0 προϊον(τα)
0,00€
ANTI-AGING


6 φυσικές λύσεις για το "πόδι της χήνας".

Πολλές γυναίκες ανακαλύπτουν τις πρώτες λεπτές γραμμές σε αυτή την περιοχή πριν από τα 30 τους χρόνια και πριν καν ασχοληθούν με προϊόντα κατά της γήρανσης. Ο κακός τρόπος ζωής, η κακή διατροφή. τα λάθος καλλυντικά, ο ήλιος, το μολυσμένο περιβάλλον και άλλα συμβάλουν στη δημιουργία ρυτίδων και στην πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Για να αποφύγετε ή για να μειώσετε τις ρυτίδες στο "πόδι της χήνας" σας προτείνουμε να ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

  1. Να βάζετε κάθε πρωί κρέμα ματιών και να την απλώνετε έως το "πόδι της χήνας". Τους καλοκαιρινούς μήνες προτιμήστε μια κρέμα με δείκτη προστασίας από τον ήλιο.

  2. Να φοράτε πάντα αντηλιακό – ακόμα και το χειμώνα.

  3. Να φοράτε γυαλιά ηλίου και καπέλο όταν είσαστε έξω και ο ήλιος είναι έντονος, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

  4. Προσθέστε στην καθημερινή σας διατροφή βατόμουρα, φράουλες και σμέουρα που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά και προστατεύουν το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.

  5. 2-3 την εβδομάδα, ξεκουράστε το δέρμα κάτω και γύρω από τα μάτια με μάσκες από φέτες αγγουριού ή πατάτας ή με κομπρέσες τσαγιού.

  6. Ένας ακόμα τρόπος για να βελτιώσετε το δέρμα στο "πόδι της χήνας" είναι το μασάζ. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και εντάξτε τα στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης:
  1. Απλώστε κρέμα ματιών στο "πόδι της χήνας".

  2. Για το δεξί μάτι, ακουμπήστε το μεσαίο και παράμεσο δάχτυλο από το αριστερό χέρι στην εξωτερική γωνία του δεξιού φρυδιού και κρατήστε σταθερό το δέρμα. Με το παράμεσο δάχτυλο του δεξιού χεριού, κάντε κυκλικές κινήσεις ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού και σβήνοντας απαλά στους κροτάφους. Ακολουθήστε τις ίδιες κινήσεις και στο αριστερό μάτι.

  3. Με το μεσαίο και παράμεσο δάχτυλο του κάθε χεριού, κάντε μασάζ εναλλάξ το κάθε χέρι, με ανοδικές κινήσεις, ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού και σβήνοντας πάνω από τους κροτάφους.

  4. Κάντε αυτό το μασάζ 20 φορές στην κάθε πλευρά.

Προσθήκη Σχολίου